Få Nyhetsbrev og gratis E-bok

Ønsker du å bli medlem av den private gruppen Selvhjelpsmetoden? Her kan du lære mer om hvordan du bedrer dine helseproblemer og får mer energi. 

Selvhjelpsmetotoden/SelfHealersProtocol, Privat Gruppe
Tilbake til Hav til HelseBloggen

Hvorfor er det nødvendig å drikke vann med mineralrikt, uraffinert havsalt?

energi helse hvor mye skal vi drikke plasma vann May 16, 2024
 

 

 
 

 

Drikker du nok?

 
 
 
 
 
Uansett hva slags kosthold du har, har det stor verdi for kroppen å drikke nok plasma (vann med uraffinert, mineralrikt havsalt).
 
 

Hvorfor salt, vann og mineraler?

 
Vi har havvann i hele kroppen, og vi vår opprinnelse er fra havet. Vi ligger i havvann i 9 måneder før vi blir født, vi svetter og gråter salt og mineraler. 

 

Kroppsvæsken vår er basert på elektrolytter.

Så enkelt er det.

Og vi må vedlikeholde nivåene for å være friske.

 

Slik vi lever i dag, blir totalmengden av avfallsstoffer og toksiner for stor, og da må vi hjelpe kroppen å få fjernet stoffene som er årsaken til  en sur kropp, et stressnivå som slår ut vagusnerven, magesyren og fordøyelsessystemet vårt, og som på sikt forårsaker både autoimmun sykdom og fordøyelsessykdommer og psykiske symptomer.

 
Elektrolyttene (mineraler/salter/sporstoffer +vann) har mange livsviktige funksjoner i kroppen og er viktige for at cellen kan sende nerveimpulser, at musklene kan trekke seg sammen, væskebalansen og syre-basebalansen/PH (salt er veldig viktig her), og spiller en avgjørende rolle ved frigjøring av hormoner fra endokrine (hormoner) kjertler. I tillegg er det mineralene som er byggesteinene våre i kroppen, og vi må ha dem tilført fordi vi ikke kan lage dem selv. 
 
 

 

Hva er det som belaster kroppen?

 

 
 
Fordi vi i dag lever fjernt fra naturen, og kroppen vår ikke er tilpasset de raske endringene som har foregått de siste 150 årene, blir vi syke.
Det vi spiser inneholder kunstige stoffer og er bearbeidet slik at kroppen vår ikke klarer å gjenkjenne og nyttiggjøre seg maten.
 
Alle fremmede stoffer i maten vår krever store ressurser fra kroppens minerallagre i skjelettet om vi ikke får nok gjennom maten vi spiser.
Og vi får ikke nok mineraler eller vann gjennom kosten vår.
 
 
Alt for mye karbohydrater i kostholdet, for lite vann og salt/mineraler, medikamenter, toksiner og kjemiske stoffer i maten og hverdagen, stresset vi opplever, skremselsretorikken vi hele tiden hører om alt som er farlig, økonomiske bekymringer, sykdom og genuttrykk, mental og fysisk forurensing. Listen er endeløs på alt som belaster kroppen vår, og vi må snu det.
 
 
Totalmengden av avfallsstoffer og toksiner blir for stor, og da må vi hjelpe kroppen å få fjernet avfallsstoffene som er årsaken til seg en sur kropp, et stressnivå som slår ut vagusnerven, magesyren og fordøyelsessystemet vårt, og som på sikt forårsaker både autoimmun sykdom og fordøyelsessykdommer og psykiske symptomer.
Det starter ofte som som en gjentakende infeksjon eller vond mage og fordøyelsesplager, en "liten allergi", et plagsomt eksem, eller "litt astma" eller intoleranser og overfølsomheter, og vi har løst at det er "normalt".
Det er det ikke.
 
 
 
 
 

Hvordan får vi helse og energi tilbake?

 

 
-Vi starter med å drikke vann med et uraffinert havsalt av kvalitet med minst mulig forurensing. Vi får alle mineralene vi trenger til elektrolyttvæsken vår i et riktig forhold.
 
Uraffinert havsalt er er et fantastisk middel som hjelper kroppen å avgifte seg og å tilføre alle salt/mineraler som kroppen trenger. Havsalt er en rimelig "medisin" og er enkelt å prøve ut en periode.
 
-Vi har vann i springen, og ved å strukturere vannet, får vi en fantastisk kvalitet på det. Du kan bruke en Vortex-kran, eller velsigne vannet og sende det positive tanker. Se video av Dr. Emoto studier på vann.
 
-Vi trenger ikke å bruke tusenvis av kroner på kosttilskudd, da kroppen skal avgiftes. Vann og uraffinert havsalt avgifter hele kroppen. Ikke bare noen deler.
 
-Ved avgiftning og tilførsel av nok plasma/elektrolytter, får kroppen tilbake sin selvreguleringsmekanisme. Ved å gi riktig næring og nok plasma, finner kroppen tilbake til helse.
 
-Resultatene kommer ganske raskt, men avhengig av alder og symptomer vil det ta tid for noen, og raskt for andre. En ungdom kan får veldig gode resultater i løpet av noen uker og måneder, mens en eldre person må bruke en del lengre tid. Selv har jeg brukt 2 år på å kjenne at jeg har nok energi og en god helse.
 
 
 

Du vil også få erfaring med at kroppen avgifter seg.

 

 
 
Mange blir engstelige når symptomer dukker opp og tenker at plasma gjør dem syke.
Det er omvendt.
Kroppen får reparert seg og kvitter seg med toksiner og avfallsstoffer.
 
Det kan gi symptomer som influensa, forkjølelse, diare, oppkast, vondt i ledd og muskler osv. Det går gradvis over.
 
 
 

Ønsker du å lære metoden og få kunnskapen du trenger, kan du gjøre det med Selvhjelpsmetoden. Et abonnement der du får all informasjon du trenger i tillegg til selvhjelpsmetoder for å dempe stress, et overaktiv nervesystem og ulike metoder for selvutvikling.

 

I tillegg kan du også bli medlem i den private gruppen på FB :

Fra Hav til Helse: Selvhjelpsmetoden

https://www.heidiopsanger.no/tjenester-abonnement

 

 

Hva gjør vann så spesielt og hvorfor må vi ha det?

 

 

Hormoner, blodet vårt, spinalvæsken gjennom ryggmarg og hodet, alle næringsstoffer og avfallsstoffer som kommer ut gjennom urin, avføring, pust og svette.
 
 
For at vi skal kunne ha celler som kan sende signaler/ nerveimpulser slik at kroppen kan fungere og ha energi, må vi ha vann + salter og mineraler som «lader» cellene våre. Slik kan de kvitte seg med avfallsstoffer, og lage høy nok spenning inne i cellen slik at vi kan ha gode nervesignaler.
 
 
Hvert menneske består av et sted mellom 30 og 40 billioner celler og det er veldig viktig at cellene har nok væske og nok salter/ mineraler for at kroppen vår skal kunne fungere.
 
 
Kroppen vår består av 65% vann/ plasma ( elektrolytter).
Hjernen vår inneholder 85% plasma. Blodet inneholder 82 % og lungene 90% plasma.
 

For at kroppen skal kunne overleve og ha helse, må vi vedlikeholde nivåene.

 

Kroppen trenger vann på grunn av vannets unike egenskaper.

 

 
Det blir ikke forstått. Vi lærer at det nesten er likegyldig hva vi drikker fordi vi uansett får i oss væske.
 
Vann er veldig klebrig og har noen kjemiske bindinger som drar med seg nabomolekyler. Dette bidrar til sirkulasjonen i blodet vårt. Det samme skjer hos planter, og sørger for en jevn tilførsel av vann.
Vann har også egenskaper som kan løse opp flere stoffer enn noen andre væsker kan. Derfor kan vann løse opp salter og mineraler og frakte det med seg. Det skjer i naturen og det skjer i kroppen vår.
 
Ingen andre stoffer kan gjøre dette slik vann kan. Derfor er det viktig at vi drikker vann og løser opp mineralrikt havsalt i det før vi drikker. Da er vi heller ikke avhengige av magesyren for å ta opp mineralene, men tar opp mineralene gjennom slimhinnene våre.
Vi bør også drikke vann fordi de fleste andre væsker er vanndrivende eller inneholder stoffer som er fremmed for kroppen.

"Vann er det mest komplekse elementet i naturen. Vannets viktigste funksjon er dets energigenererende handlinger. Den produserer vannkraft ved cellemembranene, og kanskje dens viktigste funksjon er vannets klebeegenskaper som binder den faste strukturen til cellemembranene og beskytter liv inne i cellene i kroppen. Moderne medisin gjenkjenner bare de livsopprettholdende egenskapene til vann. Det er derfor legene aldri har forstått kronisk utilsiktet dehydrering som en til slutt dødelig prosess. Med redusert inntak av vann begrenser vi gradvis livsprosesser i kroppen".

 

 

Hvor mye plasma trenger vi daglig? 

 
 
Kroppen trenger ca 30 ml. pr kg kroppsvekt daglig. Gravide trenger en del mer, og ved stor fysisk aktivitet eller svetting må man ha mer.
Voksne vil dermed gjerne trenge mellom 2,0-2,5 liter væske om dagen».
 
 
Om vi avgifter kroppen, trenger vi mer.
 
 
Nedenfor siterer jeg en «vanlig» leges uttalelser om hvor viktig vann er for kroppen. Det er ikke kontroversielt alt kroppen trenger vann.
 
Det som er vanskelig, er at salt og mineraler er to forskjellige ting.
Å spise salt alene er skadelig. Å spise alle mineralene sammen gir helse.
Slik er det også med vitaminer. Det er skadelig å bare spise A-vitaminer.
Det som er viktig, er at vitaminer og mineraler sammen danner en høyere verdi enn hva de enkelte stoffene kan bidra med hver for seg, og det er helheten som teller og gir helse.
 
 
 
Vannet transporterer stoffer, og salt, mineraler og sporstoffer bidrar i stor grad til at kroppen har helse, kan avgifte seg, være byggesteiner i kroppen og samarbeide med vitaminene: 
 
«Kroppene våre trenger vann til en hel rekke funksjoner. Vann transporterer næringsstoffer til cellene våre og transporterer bort avfallsrester, samt støtter og «smører» hjernen og leddene. Gjennom svetting kan vann også bidra til å regulere kroppsvarmen.
Det betyr at dehydrering, når kroppen mister mer vann enn den får, kan få en innvirkning på nesten alle aspekter av kroppen.
Selv en mild dehydrering kan påvirke konsentrasjonsevnen, og føre til hodepine, ekstrem trøtthet og forstoppelse. Mangel på vann kan gjøre at huden blir tørr, matt og begynner å klø.»
 
 
Drikk nok vann hver dag, tilsett et mineralrikt, grått, klissete uraffinert havsalt av god kvalitet, fra områder uten industri og stor forurensing.
 
1/2-1 ts (3,5-7 gram) pr liter vann. Husk å sende gode tanker til vannet.
 
 
 2.https://www.goodreads.com/book/show/252871.Your_Body_s_Many_Cries_for_Water

Ønsker du å gå i gang på egen hånd?

Prøv Selvhjelpsportalen  

 

 

  • All informasjonen du trenger, steg for steg for å gjenvinne energi og god helse, er samlet i et eget bibliotek
  • Steg for steg/ ukesplan over hva du bør spise og drikke
  • Oppskrifter
  • Lære å avgifte kroppen skånsomt
  • Jevnlige oppdateringer
  • Tilgang til privat samtalegruppe på FB
  • Løpende abonnement der du selv styrer medlemskapet ved å opprette og avslutte i Vipps-appen.   

     

     
  • Betal med Vipps eller Stripe

Start ditt abonnement her