Få Nyhetsbrev og gratis E-bok

Ønsker du å bli medlem av den private gruppen Selvhjelpsmetoden? Her kan du lære mer om hvordan du bedrer dine helseproblemer og får mer energi. 

Selvhjelpsmetotoden/SelfHealersProtocol, Privat Gruppe
Tilbake til Hav til HelseBloggen

Hva er egentlig Selvhjelpsmetoden, og hva skiller denne fra andre veier til helse?

selvhjelpsmetoden Sep 19, 2023

 

 

Selvhjelpsmetoden er hjelp til selvhjelp, samarbeid og en vei til bedre energi og helse.

 

Selvhjelpsmetoden, eller SelfHealersProtocol som den originalt heter, er som navnet sier:  å hjelpe seg selv til bedre energi og god helse.

Du må selv gjøre arbeidet, og du må selv være motivert, men jeg kan gi deg verktøyet du trenger for å komme dit, jeg kan komme med positive innspill, se på løsninger, svare på spørsmål, veilede og gå ved siden av deg på veien dit. Du kan også delta i en privat gruppe der alle lærer om Selvhjelpsmetoden og ønsker bedre helse.

 

Helse sett fra et annet ståsted, og fordi kroppen vår er elektrisk

Selvhjelpsmetodes prinsipper er ikke kompliserte, men ser på helse fra et annet perspektiv, og hovedpunktet er et område det ikke er så mye fokus på.

Kroppen og cellene vår fungerer bl.a. ved hjelp av elektriske signaler og riktig spenning:

Veldig enkelt forklart danner vann, salt og mineraler elektrolytter som lager positive og negative ioner. Disse må danne en spenning på 70 mV for at vi skal kunne ha nok energi, og det handler om dehydrering.

 

Vannet transporterer disse ionene til cellene våre, og fungerer som et batteri som holder på energi. 

For at en celle skal kunne fungere, lager Ionene en elektrisk spenning i cellemembranen. Den holder ca 70 mV, og opprettholdes ved at mineraler med en ladning fordeles på hver sin side av membranen. Denne blandingen avsalter/ mineraler og vann kalles elektrolytter.

Den elektriske spenningen  gjør at nervecellene ( vi har 30-40 billioner av dem) kan sende informasjon til andre celler. Nok elektrolyttvæske gjør også at nærings -og avfallsstoffer kommer inn -og ut av cellene. Denne pumpen kalles natrium/kalium-pumpen.

Uten nok væske, salt/mineraler fungerer ikke dette systemet optimalt,  toksiner og avfallsstoffer hopes opp inne i cellene og energien i cellene synker. Det samme gjør energien i kroppen og skaper kronisk utmattelse. Betydningen av å erstatte det daglige væsketapet fra kroppen kan ikke undervurderes. Vi taper 2,5 liter vann og salter/mineraler daglig gjennom svette, urin og pust. Det må erstattes med vann og mineraler. Ikke kaffe, te og energidrikker.

Når vi alle opplever sykdom/symptomer på ulike måter, skyldes det gener, kosthold, miljø, stress og at vi gir kroppen for lite riktige ressurser og for store belastninger som gjør at kroppen ikke klarer å avgifte godt nok.

 

Så hvordan får vi god helse? Det handler om balanse

Vi kan korrigere med maten vi spiser, tilføre vann og mineraler, avgifte kroppen og behandle traumer og redusere stresset vi har i livet vårt.

Helse har mange flere sider enn å bare spise riktig mat. Bagasjen vi bærer med oss fra vi blir født er viktig. Menneskene i livet vårt bidrar positivt eller negativt til helsen vår, og hvilket forhold vi har til samfunnet og miljøet rundt oss, spiller en rolle.

Som mennesker er vi sosiale og har vår egen flokk. Det er viktig at denne flokken er bra for deg og bidrar til at livet er godt å leve.

Selvhjelpsmetoden er enkel.

Det kreves ingen tilskudd eller dyre remedier. Det er ren mat, rent vann, mineraler, og å legge til rette for at kroppen selv skal kunne få mulighet til å bruke sin selvreguleringsmekanisme og bli frisk.

Du trenger uraffinert havsalt, rent vann, rene råvarer og motivasjon. Hydrering av kroppen med elektrolytter er den viktigste delen, endre på kosten i et tempo du selv er komfortabel med, og redusere stress.

 

Dette er en liten introduksjon til hvordan Selvhjelpsmetoden/ SelfHealingProtocol fungerer, og hva metoden fokuserer på for å korrigere symptomene vi kaller sykdom.

 

Ønsker du å gå i gang på egen hånd?

Prøv Selvhjelpsportalen  

 

 

  • All informasjonen du trenger, steg for steg for å gjenvinne energi og god helse, er samlet i et eget bibliotek
  • Steg for steg/ ukesplan over hva du bør spise og drikke
  • Oppskrifter
  • Lære å avgifte kroppen skånsomt
  • Jevnlige oppdateringer
  • Tilgang til privat samtalegruppe på FB
  • Løpende abonnement der du selv styrer medlemskapet ved å opprette og avslutte i Vipps-appen.   

     

     
  • Betal med Vipps eller Stripe

Start ditt abonnement her