Få Nyhetsbrev og gratis E-bok

Ønsker du å bli medlem av den private gruppen Selvhjelpsmetoden? Her kan du lære mer om hvordan du bedrer dine helseproblemer og får mer energi. 

Selvhjelpsmetotoden/SelfHealersProtocol, Privat Gruppe
Tilbake til Hav til HelseBloggen

Avgifte tungmetaller med plasma. Uraffinert salt/plasma eller Zeolitt?

avgiftning tungmetaller zeolitt Aug 09, 2024
 
 
 
 

 

 

Er det mulig å avgifte tungmetaller både skånsomt og raskt?

 

 

Først må det være klart at en har en opphopning av metaller i kroppen og hvorfor, fordi det kan være ulike årsaker til at metaller hopes opp i kroppen/hjernen. Da må en først løse årsaken, så avgifte.

 

 

Hva slags metaller kan hope seg opp i kroppen og hvordan?

 

Aluminium: Kildene til aluminium i kroppen er deodoranter, kosmetikk,, vaksiner (aluminium blir brukt som enn adjuvant/forsterker for å øke immunresponsen), aluminiumsgryter, aluminiumsfolie og i tannkrem som skal gjøre tennene hvitere.

Jern og kobber:  En mulig årsak til opphopning av tungmetaller er at kroppens regulering av jern/kobbermetabolisme ikke fungerer skikkelig. Da må en ta tak i det først  fordi det handler om mangel på A-vitamin. A-vitaminet er en viktig faktor i et fraktprotein, ceruloplasmin som transporterer jern og kobber i kroppen. 

Når A-vitamin blir for lavt, skaper dette en ubalanse for jern/ kobbermetabolismen i kroppen som kan påvirke oksygenomsetningen i kroppen negativt og skape en type anemi som ikke kan bedres med tilskudd av jern, men med økt inntak av A- vitamin. D-vitamin tilskudd hemmer opptak og bruk av retinol i kroppen, reduserer nyrenes lagre av kalium og hindrer kaliumopptak. Mangel på kalium, øker lagring av jern i kroppen.

Kobber: Er veldig toksisk, og kan fås gjennom kobbergryter, vannrør/kraner av kobber. Amalgam inneholder ofte litt kobber.  

-Mangel på plasma/elektrolytter i kroppen: Elektrolytter består av vann og salter/mineraler. Om vi mangler mineraler, vil kroppen holde på de mineralene den får som en erstatning, for å kompensere for mangelen. Mangel på f.eks kalsium gjør at kroppen lagrer bly i skjelettet i stedet. (kalsiummangel*er veldig sjeldent, men kan forårsakes av alvorlig mangel på D-vitamin). 

Mangel på kolesterol: Bruk av statiner, senker mengden av kolesterolnivået også i hjernen. Samtidig er det observert en økning av opphopning av metaller i hjernen. Er det mulig at kolesterol også  beskytter hjernen for fremmedstoffer? Studier kan peke på en slik sammenheng.*

______________________________________________________________________________________

 

Hvilke kjente midler brukes for å avgifte tungmetaller?

 

 

Zeolitt er en populær avgiftningsmetode, og hvordan får Zeolitt med seg tungmetaller ut av kroppen? 

 

Zeolitt har en struktur som danner en negativ ladning (anioner) som binder tungmetaller med  positiv ladning, og får det med seg ut av kroppen via avføring. Siden zeolitt er et vulkansk materiale som er malt til et veldig fint pulver, trekker det til seg mye væske. En må drikke mye vann når en tar det, og avgiftningen skjer via avføring. 1-3 ts (3-15 g) daglig er den maksimale mengden Zeolit. 

Hvor lang tid avgiftnig tar, er det vanskelig å finne informasjon på, menn virkningene ser ut til å være positive både på barn og voksne.

 

"Når zeolitt kommer i kontakt med giftstoffer i kroppen, oppfører det seg som en magnet (har negativ ladning/negative ioner). Når de er bundet, blir disse giftstoffene fanget innenfor zeolittens porøse struktur, ute av stand til å unnslippe eller bli reabsorbert av kroppen. Zeolitt fungerer i hovedsak som et avgifter ved å målrettet tungmetaller, fange dem i sin struktur («bur») og transportere ut av kroppen via utskillelsessystemet. Tenk på zeolitt som en magnet med negativ ladning. Skadelige giftstoffer, som har en positiv ladning, tiltrekkes av zeolitt. Zeolitt fanger opp positivt ladede giftstoffer som bly, kvikksølv, arsen og kadmium og transporterer dem ut av kroppen gjennom avføring."

 

 

Havsalt og avgiftning av tungmetaller:

 

Uraffinert havsalt er også ladet med negative ioner/anioner som binder seg til (fungerer som en magnet på tungmetaller) de positive ionene/kationer som finnes i tungmetaller.

 

 Zeolitt og havsalt gjør da akkurat det samme, (de fanger opp positivt ladede giftstoffer som bly, kvikksølv, arsen og kadmium og transporterer dem ut av kroppen gjennom avføring og urin).

 

Det er elektrolyttene/mineralene i kroppen som gjør jobben. Vann, salter/mineraler og sporstoffer danner positive og negative ioner, (kationer/anioner.)* Anionene er de negative ionene som binder seg til tungmetaller som er ladet med kationer/positive ioner.

Salt/natriumklorid består av 2 deler: Natrium (10,9 gram pr liter havvann) som er positivt ladede ioner/kationer og klorid (19 gram pr liter havvann), som har negativt ladede ioner/anioner. Kloridet ( den delen som lager den saltsmaken i saltet) binder tungmetaller med de negative ionene/anionene, og transporterer tungmetaller/toksiner ut av kroppen via både avføring, svette og urin.

 

Underveis i min leting på en bedre helse, testet jeg ut Zeolitt over flere måneder, men det fungerte ikke for meg, og jeg ble bare sykere. Min hovedproblem var at kroppen var så dehydrert og toksisk belastet at jeg måtte ha nok væske som transporterte stoffene ut av kroppen, og som kunne fange opp nok tungmetaller og toksiner til å få avgiftet hurtig nok.  

 

Det var først da jeg startet med å drikke plasma at jeg ble frisk. Både fordi det var mye nok negative ioner i saltet (kloridet som fanget opp nok tosksiske stoffer til at en kjente hurtig bedring), men også fordi kroppen måtte ha nok vann for å få sirkulert og skilt ut stoffer og tungmetaller.

Fordi uraffinert havsalt inneholder mye ioner, vil avgiftningen være veldig effektiv. fordi vi under avgiftning drikker mye plasma, vil de toksiske stoffene, som kroppen bærer på som f.eks tungmetaller, bli skylt ut veldig effektivt. Når en også flusher og avgifter daglig, vil avgiftningsprosessen gå hurtig og for meg var det SelfHealersProtocol/ Selvhjelpsmetoden som kunne gi meg helsen tilbake.

Havsalt/elektroyttene/kloridet gjør altså akkurat det samme som zeolitt i kroppen, men mye mer effektivt og forhindrer store avgiftningssymptomer. For de som har en veldig toksisk kropp og som sliter med energimangel, er plasma en utrolig god og effektiv måte å hele kroppen på.

 

 

Tannlege. Amalgam. Et eksperiment.

 

 

For 1,5  år siden fikk jeg problemer med 2 gamle amalgamfyllinger i tennene mine, pluss en tann som knakk, og de måtte skiftes.

Jeg overveide mulighetene mine og tenkte på en holistisk tannlege som kunne skifte ut fyllingene mine på en trygg måte. Så tenkte jeg at dette var en fin anledning til å teste ut hvor godt SelfHealersProtocol og plasma fungerte.

Kunne protokollen være godt nok for å rense og avgifte stoffene fra amalgam, bedøvelse og stress som ville hope seg opp i kroppen min? Kunne jeg gå til tannlege å få gjort alt sammen uten at det ville få noen negative konsekvenser for meg?

 

Jeg valgte å bruke en vanlig tannlege for å erstatte amalgamfyllinger. og fikse det som måtte fikses. I en periode over tre uker byttet jeg ut 2 fyllinger, trakk en tann som var knekt og fikk et par runder med bedøvelse. Jeg valgte å faste etter hver behandling i 3 dager og jeg har ikke opplevd noen negative konsekvenser i ettertid.

Det viste seg å fungere. Jeg valgte å være min egen forsøkskanin for å teste ut en teori. Jeg kan ikke hevde at det er bevis for noenting, da det kun er min historie og erfaring. Men jeg vet at helsen og kroppen min ikke har tatt skade, fordi jeg opplevde ingen negativ konsekvenses i ettertid,  fordi jeg avgiftet kroppen min underveis.

Konklusjonen min blir at Zeolitt fungerer om en ikke har et akutt behov for å avgifte tungmetaller. Er en derimot veldig syk og toksisk, bør en bruke Selvhjelpsmetoden og avgifte med plasma for å få raskt nok avgiftning, på mest mulig skånsomt vis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ønsker du å gå i gang på egen hånd?

Prøv Selvhjelpsportalen  

 

 

  • All informasjonen du trenger, steg for steg for å gjenvinne energi og god helse, er samlet i et eget bibliotek
  • Steg for steg/ ukesplan over hva du bør spise og drikke
  • Oppskrifter
  • Lære å avgifte kroppen skånsomt
  • Jevnlige oppdateringer
  • Tilgang til privat samtalegruppe på FB
  • Løpende abonnement der du selv styrer medlemskapet ved å opprette og avslutte i Vipps-appen.   

     

     
  • Betal med Vipps eller Stripe

Start ditt abonnement her